Για να μας βρείτε εύκολα

Η πλήρης ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι:
http://thalis kai filoi ston evripidi.blogspot.com (χωρις τα κενά).

Πιό απλά εάν δεν θυμάστε την μακαρόνι διευθυνσή μας, ψάξτε στο google θαλης ευριπιδης ή thalis evripidis

Επισκεφθείτε μας και στο facebook. To group μας λέγεται ΘΑΛΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ

Βοήθεια

Πώς να προσθέσετε σχόλια:Απλά πατήστε στο link σχόλια στο τέλος κάποιας δημοσίευσης. Μπορείτε να δημοσιευσετε και ανώνυμα. Αν το κάνετε χρησιμοποιήστε το ίδιο όνομα ή ψευδώνυμο για να καταλαβαινόμαστε.

Ζητούνται Διαχειριστές για το Blog

Το ιστολόγιο αυτό φιλοδοξεί να γίνει συλλογική έκφραση της λέσχη ανάγνωσης μας. Κατά τούτο αυτός που το ξεκίνησε δεν το αισθάνεται καθόλου σαν ιδιοκτησία του. Συμμετοχή στο Blog δεν σημαίνει μόνο ανάγνωση και σχόλια, αλλά και συμμετοχή στην σύνταξη. Με ένα μαγικό τρόπο μία ομάδα που συνθέτει την εμπειρία της γίνεται κατά πολύ σοφότερη από το κάθε μέλος της χωριστά.

Απευθύνουμε λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση σε όσους συμμετέχουν στην λέσχη ανάγνωσης και έχουν ελάχιστο χρόνο να διαθέσουν, να γίνουν συν-διαχειριστές του ιστολογίου μας.

Τι χρειάζεται: Οποιοσδήποτε επαρκής χρήστης ηλεκτονικού υπολογιστή με σύνδεση στο internet μπορεί να είναι διαχειριστής. Η καμπύλη μάθησης είναι πολύ γρήγορη και από προσωπική εμπειρία εκτιμώ ότι δύο-τρείς ώρες όλες κι' όλες αρκούν. Το μόνο που θα εμπόδιζε κάποιον να διαχειριστεί το blog μας είναι μονάχα ο φόβος της τεχνολογίας. Χάρη στο blogger δηλαδή το εργαλείο με το οποίο κατασκευάζουμε και διαχειριζόμαστε το blog τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά φιλικά και απλά.

Τι χρειάζεται για να γίνετε διαχειριστής:
  • Πρόσβαση σε ΗΥ με σύνδεση στο internet. Ακόμα και απλή dial-up σύνδεση είναι αρκετή.
  • Οποισδήποτε browser. Δεν απαιτείται κανένα ειδικό software, ούτε βέβαια καμμία ειδική εγκατάσταση. Μόνο ο Internet Explorer της Microsoft ή ο Firefox αρκεί. Πιθανότατα κάνει και οποιοσδήποτε άλλος browser. Έχουμε δοκιμάσει αυτούς τους δύο και είναι απόλυτα κατάλληλοι.
  • Δυό ωρίτσες από τον χρόνο σας εφ' άπαξ για να εξοικειωθείτε.
  • Μιά δυό ωρίτσες το μήνα.
  • Να βάλετε στην άκρη τον φόβο σας. Αφού τόκανα εγώ μπορείτε κι εσείς.
  • Τέλος ένας δωρεάν λογαριασμός email στο google mail. Ανοίξτε ένα λογαρισμό mail στο google ακολουθώντας το link: http://mail.google.com/mail/signup